Αρχική σελίδα // ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-GDPR

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-GDPR

Ιστοχώρος 

Ο επισκέπτης του ιστοχώρου παραγγέλνοντας οποιοδήποτε προϊόν ενημερώνεται άμεσα  τηλεφωνικά για την παραγγελία και την παράδοση της. 

Τα προϊόντα παραδίδονται με courier στο χώρο του πελάτη και καλύπτονται από ενός έτους εγγύηση. Οι τιμές χονδρικής είναι σε ευρώ και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Η ασφάλεια των συναλλαγών και η προστασία των καταναλωτών είναι πρωταρχικός στόχος της MICROLINK. Όλες οι συναλλαγές καλύπτονται από αυστηρά πρότυπα ασφαλείας. 
Η MICROLINK διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης του ιστοχώρου.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Πολιτική εφαρμογή προστασίας προσωπικών δεδομένων

Σκοπός της πολιτικής αυτής είναι να συλλέξει, καταχωρήσει, διαχειριστεί τα στοιχεία των πελατών που δίδονται είτε από τους ίδιους είτε μέσω πωλητών της εταιρείας προκειμένου να χρησιμοποιήσουν προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας.

Στα στοιχεία που συλλέγονται και χρησιμοποιούνται είναι:

  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Επωνυμία επιχείρησης
  3. Διεύθυνση/ έδρα, ΤΚ, Πόλη, Χώρα
  4. Τηλέφωνο σταθερό και κινητό
  5. ΑΦΜ επιχείρησης
  6. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τα ανωτέρω στοιχεία, δε γνωστοποιούνται σε τρίτους. Τα δεδομένα τα χειρίζονται οι αρμόδιοι υπάλληλοι και μέλη της διοίκησης της εταιρείας στο πλαίσιο των καθηκόντων τους.  Η Microlink  διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τους τηλεφωνικούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων και μπορεί να αποστείλει μηνύματα ενημερωτικού, οικονομικού και προωθητικού χαρακτήρα στους κατόχους των ηλεκτρονικών διευθύνσεων και τηλεφωνικών αριθμών, εκτός εάν οι τελευταίου δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Η εκάστοτε χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης από τον κάτοχο της συνοδεύεται από ενημερωτικό σημείωμα που τον πληροφορεί για την ασφάλεια και προστασία των στοιχείων που αποστέλλει ή λαμβάνει και την αντιμετώπιση σχετικών προβλημάτων ή θεμάτων.

Η εταιρεία δε διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα των πελατών σε τρίτους, παρά μόνο εάν ζητηθεί από τις δικαστικές ή αστυνομικές αρχές, όπου οφείλει να παρέχει πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την προστασία του πελάτη, την προστασία από απάτη ή για την προάσπιση των δικαιωμάτων της εταιρείας. Τα στοιχεία σας μπορούν να μεταβιβαστούν μόνο στις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, με σκοπό να σας ενημερώνουν για την πορεία της αποστολής της παραγγελίας σας καθώς και την παράδοση της, εφόσον συμφωνείτε σε αυτή την υπηρεσία με την αποδοχή του παρόντος.

 

Τα προσωπικά δεδομένα του εκάστοτε πελάτη/ χρήστη της ιστοσελίδας της εταιρείας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:

  1. Την εξακρίβωση της ταυτότητας σας όταν πραγματοποιούνται ερωτήσεις.
  2.  Για οποιαδήποτε ενημέρωση, είτε οικονομικής φύσεως είτε προώθησης προϊόντων.
  3. Για την περίπτωση που έρθει στην εταιρεία ο πελάτης , γίνεται συλλογή δεδομένων εικόνας κλειστού κυκλώματος (CCTV) για λόγους ασφαλείας και αποφυγή παραβατικών ενεργειών.
  4. Όλες τις επικοινωνίες της επιχείρησης με τον ίδιο τον πελάτη (συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών συνομιλιών, e- mail κ.λπ. ) μπορεί να παρακολουθούνται και να καταγράφονται από την εταιρεία για την ασφάλεια, τη διασφάλιση της ποιότητας, και για νομικούς, κανονιστικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.

 

 

Υπεύθυνος προστασίας Δεδομένων

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα του εκάστοτε συνδρομητή αλλά και προκειμένου να εξασκήσει οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα του, μπορείτε να βρείτε τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων στο τηλέφωνο 2105786534 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@mlink.gr ή μέσω επιστολής στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφ. Θηβών 92, Περιστέρι, Αθήνα, ΤΚ 12131.

 

Πως μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας

Η Microlink, μεριμνά για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του πελάτη από μη εξουσιοδοτημένη χρήση, τυχαία απώλεια, διάδοση ή καταστροφή. Η Microlink διασφαλίζει σε κάθε περίπτωση με κατάλληλα μέτρα προστασίας την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του εκάστοτε πελάτη.

Για τα δικαιώματα που έχει κάθε πελάτης, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία για να του εξηγήσει ποια προσωπικά δεδομένα διατηρούμε και με ποιον τρόπο γίνεται η επεξεργασία τους. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορεί να ζητήσει αντίγραφο των προσωπικών του δεομένων. Επίσης, εάν κρίνει ο συνδρομητής ότι τα δεδομένα του δεν είναι ακριβή, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την εταιρεία ώστε να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις. Σε περίπτωση που θεωρεί ότι τα δεδομένα του δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία για κάποιο συγκεκριμένο και νόμιμο σκοπό, μπορεί να ζητήσει από τη Microlink να προβεί σε διαγραφή των.

Επίσης, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την αναστολή και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων ή να εναντιωθεί σε αυτή για δικούς του λόγους.

Εάν έχετε ασκήσει κάποιο ή όλα τα δικαιώματά σας για την προστασία των δεδομένων και εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι οι προβληματισμοί σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας δεν έχουν αντιμετωπιστεί ικανοποιητικά από εμάς, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), Κηφισίας 1-3 ΤΚ 115 23, Αθήνα. Στη σχετική ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής καταγγελιών (http://www.dpa.gr).

 

ΠΙΣΩ

Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας