Αρχική σελίδα // ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Ποιοι είμαστε 
Η εταιρεία MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται µε επιτυχία στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων ασφαλείας καθώς και στο κοµµάτι των προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας.

Η εταιρεία µας διατηρεί πολυετή και άριστη συνεργασία µε αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους εξασφαλίζοντας τη διανομή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων ασφαλείας.

Κύριος στόχος µας είναι η ικανοποίηση και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνεργατών µας έχοντας πρώτα κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες τους.

 Η MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY εγγυάται τη διαθεσιμότητα και τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων τα οποία διαρκώς εμπλουτίζονται (καταγραφικά, κάμερες, συναγερμοί, πυρανίχνευση, έλεγχος πρόσβασης και IP Τεχνολογία).

Η άριστη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση τόσο για την άμεση ενημέρωσή σας όσο και για την επιλογή των καταλληλότερων προϊόντων, καθώς και τα εξαιρετικής ποιότητας και δυνατοτήτων προϊόντα µας , αποτελούν κύριο µέληµά µας.

Η τεχνική υποστήριξη µετά την προμήθεια των υλικών, καθώς και η τεχνολογική αναβάθμιση των προϊόντων, είναι αυτό που µας χαρακτηρίζει.

Είμαστε στην διάθεση σας καθημερινά από τις 8.00 το πρωί έως τις 18.30 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.30 το µμεσημέρι.
Η MICROLINK καλύπτει τις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις. 


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΙ

Η εταιρεία PESS TECHNOLOGIES με έδρα στη βορειοδυτική Ιταλία, για περισσότερα από 22 χρόνια ασχολείται με τον σχεδιασμό, παραγωγή και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στον τομέα της ασφάλειας. Με τη σειρά  συναγερμών I-GO, δίνει λύσεις σε μικρές και μεσαίες εγκαταστάσεις ενώ η σειρά I-BOXER έρχεται να εφαρμόσει σε μεγάλες εγκαταστάσεις επιτυγχάνοντας και οικιακό αυτοματισμό.

Η εταιρεία TELECOM & SECURITY με έδρα στην περιοχή PESCARA της Ιταλίας ιδρύθηκε το 1993 και είναι η κατασκευάστρια εταιρεία  του πρωτοποριακούCAP SYSTEM για cctv (BNC, RCA) και δορυφορικές εγκαταστάσεις (F, IEC) της οποίας και είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι.     

Η MARSS είναι μια Ιταλική εταιρεία η οποία παράγει και διανέμει την IPμονάδα ελέγχου-IP CONTROLLER. Λειτουργεί στην αγορά μέσω ενός δικτύου εγκαταστατών – συνεργατών και έχει ως πελάτες της κυρίαρχες στον χώρο, εταιρείες. Στην Ελλάδα η ΜICROLINK TECHNOLOGY& SECURITY, έχει την αποκλειστική διάθεση του  προϊόντος.   

Η εταιρεία VSTARCATECHNOLOGY κατασκευάζει και διανέμει δικτυακές κάμερες plug and play έχοντας μια μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των συστημάτων επιτήρησης. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Aδιάβροχες,PAN-TILT ,Ρομποτικές ,Speed Dome ,High Definition ,Wi-Fi, IP κάμερες. Ως διανομείς διαθέτουμε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της.                                    

ΠΙΣΩ

Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας